Aktuellt


På den här sidan presenterar vi det som är på gång, aktuella möten och   rapporter från vårt Länksällskap!


        Ö p p e t   o c h  s t ä n g t
Vi har öppet följande tiderVintertider
september - juni
Månd, onsd, fred. 19-21.
På måndagar är anhöriga hjärtligt välkomna!
      Sommartider
Från midsommar, juli och augusti
Onsdagar och fredagar 19-21
På fredagar är anhöriga hjärtligt välkomna!


        K o m m a n d e   p u n k t m ö t e n  

Punktmöten de kommande 4 veckorna:
 • Onsdagen den 17 januari klockan 19.00!
 • Onsdagen den 24 januari klockan 19.00!
 • Onsdagen den 31 januari klockan 19.00!
 • Onsdagen den   7 februari klockan 19.00! •         R a p p o r t e r 

  Rapport från årsmötet
  Styrelsen fick full och tacksam ansvarsfrihet för 2016 och styrelsen omvaldes (Björn, Erik, Gunnar, Ove och Stickan) med en tillökning av Janne.
  Läs gärna verksamhetsberättelsen som du finner i pdf-format om du klickar på länken till vänster.

  Rapport från styrelsemötet den 25 oktober
 • Vi har i höst börjat att träffa Länksällskapet i Solna. Solnalänkarna tillhör Rikslänkarna men vi har samma punktprogram men kanske främst samma mål, att vi Länkkamrater skall orka med att bli nyktra och att bevara och vårda vår nykterhet.
  Styrelsen reflekterade runt vår nya funna vän och sammanfattningsvis kan vi säga Att återigen ha ett Länksällskap att umgås med känns gött efter det att Nacka lade ner för ett par år sedan. Vi i Handen är det sista fungerande Länksällskapet i de Fria Länkarna i Stockholms län så denna kontakt som vi nu har med Solnasällskapet har inte bara gett oss nya Länkkamrater utan även gett flertalet av oss tillbaka framtidstron på att Länkrörelsen med dess program är till för att överleva.
 • Vi sänder tre medlemmar till höstens Riksträff i Borås.
 • Gunnar har tillsamans med Inger Dahlberg besökt missbruksboendt Ryssvik. En av medarbetarna på Ryssvik, Peter, och Gunnar arbetar vidare med att informera om vårt Länksällskap känt bland de missbrukare som har fått flytta sitt boende till lägenheter.
 • Vi avnjuter i år vårt julbord lördagen den 9 december (se ovan).
 • Vi sätter ut en annons i Mitti Haninge veckorna 49, 50 och 51.
 • Vi håller i år vårt årsmöte onsdagen den 7 mars 2015 klockan 19.00 och årsmötesfesten är den 10 mars klockan 17.00 med traditionsenlig meny. Mer information kommer på denna tillsammans med hur du skall anmäla dig till årsmötesfesten, i god tid före årsmötet.
 • Haninge kommun genomför 2018 ett nytt reglemente för föreningsbidrag men förutom en ny rapportblankett att fylla i påverkar kommunens nya reglemente i nuläget inte vår förening.
  Nästa styrelsemöte hålls den 17 januari
  Om du har något förslag på verksamhet eller några frågor är du välkommen att kontakta styrelsen och du finner vår e-postadress via länken till vänster.  Hemsidan
  För att göra sidan så bra som möjligt måste vi ha in dina synpunkter på dess innehåll. Vad saknar du? Vad kan bli bättre?
  Tveka inte att säga till! Du gör det enklast genom att mejla webbredaktören på den klickbara länken webbmaster@handenlankarna.se